ENGLISH
FABRICA DE PERII. trasforma Jmilgheri, rotii, curele, etc... in cele mai bune firme(NORTON, CORA, CARBORUNDUM), pentru tuate lucrarile si construieste segmente.
    Accesori tehnici B.D.M. Calitate se regaseste.    
         
         
             
ROATA FIBRAL, creata de B.D.M., se e demostrata foarte utila pentru curatarea talpilor in piele naturale si in material plastic; in acest mod se pot elimina pete de vopsea si eventuale semne sul fondul talpii fara murdarire talpi, ce rezulta curata ca si uscit de la masina sfioratrice. Roata Fibral poate fii utilzata ca o finitura a tocului.
   
Ruotile segmente modeli Automatic Conice Cilindrate si Sagomate. Tuate modelurilei Automatic sunt dotate de un sistem recunoscut pentru inchiderea rapid a curelei de Jmilgher.
   
                         
Costruirea Rotilor Jmilgher Sagomate per la smerigliatura del guardolo della suola con vari spessori.
Roatii si Jmilgherii
       
 
Nuoa Roata Jmilgher Automatic Diam.80 Alt. 70. Roata Jmilgher Automatic e dotata de un sistem recunoscut B.D.M. de blocaj si e creat cu diametru forte ingust pentru intare in puncte inguste ca famice della suola. Roata puate fi montata cu orice Jmilgher la sfarsitul de albero motor. Ideal a utilizarlo pentru o masina cu albero motor verticale de tipu ELLEGI GL14.

Profili si masurii pentru Roatii Jmilgheri Sagomate

Descarc file Zip ce contin imagini de profili.

- Perii Fir de bumbac
- Perii Panno -Tela
- Perii in Fir Lana
- Perii in Fibra Militare

spazzole

-Roatii e Jmilgherii
-Tampoane diverse
-Perii de Coama

ruote
- Mole per Coltelli Scarnitori
mole Perii in Inox pentru cardatura de la incaltaminte si de la talpa
spazzole acciaio
Perii in Inox si Guma pentru la cardatura de la incaltaminte
Spazzole in Acciaio e gomma Crema lipicioasa rosie pentru curatirea talpiilor in piele naturale. Crema alba lipicioasa si lucidante pentru talpillor.